Meubels huren voor event

Meubels huren voor event

19 december 2017
 Categorieën: Meubels, Blog


Ik schrijf de volgende tekst over meubels huren voor een event. In het algemeen kunnen meubels worden onderverdeeld in twee categorieën: het groot meubilair en het klein meubilair. Wat we daaronder begrijpen? Bij groot meubilair gaat het bijvoorbeeld over tafels, stoelen, tapinstallaties, koelkasten, folderdisplays, bureau's, en ga zo maar even door ... Onder klein meubilair verstaan we servies, glazen, kassasystemen, ... Op evenementen kunnen meubels altijd van pas komen. Daarom is het wel belangrijk te weten hoe je het beste kan meubels huren voor een event. 

Kostprijs

De prijs voor het huren van meubels op evenementen hangt af van een aantal verschillende factoren. Ten eerste kijkt men naar de periode waarop de meubels gehuurd worden. Daarnaast hangt het ook van de hoeveelheid meubelen die nodig zijn. Een groot evenement zal met twee koelkasten niet genoeg hebben maar vanzelfsprekend kosten meer koelkasten meer geld. Veel servies kost meer dan een paar borden en glazen. Het is ook belangrijk of je na het evenement de goederen beschadigd of bevuild terugbrengt. Indien dat wel het geval is zal de huurprijs, vaak vooraf vastgelegd in een overeenkomst, verhogen met enkele procenten en tot slot is ook het transport een verhogende factor. Wanneer de verhuurder de goederen moet leveren op een verre afstand zal de huurprijs veel hoger liggen dan wanneer hij ze op enkele straten van zijn firma moet leveren.

Meubelen in stijl

Elk evenement heeft een eigen vorm, verhaal en stijl. Het design van de meubels die u op uw evenement wil gebruiken moet daar uiteraard in passen. Wanneer het design binnen uw evenement niet overeenkomt kan dat een groot effect hebben op de reacties van uw gasten. Men zegt vaak dat de ruimte en elementen in de ruimte de sfeer maken en hoewel men daar vaak licht over gaat is dat toch iets wat in acht moet worden genomen. Stel u voor dat op een kerstfeest, verspreidt door de ruimte, koelkasten staan met een kerstfeestmotief. Dit schept veel meer sfeer dan een standaard zwarte of witte koelkast. Daarom is het belangrijk dat u zich goed voorbereid en kiest voor de meubelen die u wenst op uw evenement. Meubelen die passen op het evenement in zowel de rode draad, het thema, het design als de ruimte en het totaalplaatje. Lukraak uit een catalogus meubelen kiezen is dan ook totaal niet aangewezen. Het totaalplaatje zou al meteen verloren moeite zijn en verloren gaan. Bereid u voor door informatie op te zoeken via het web en al dan niet ter plaatse langs te gaan in showrooms of bij de verhuurder. Zo ziet u wat u zult huren en of het binnen u concept past. Ik wens u veel succes bij het meubels huren voor je event.

Voor meer informatie spreek met Arma Verhuur.

Over ons
Tim's meubel en interieur blog

Hey iedereen, ik ben Tim. Al van kinds af aan ben ik gefascineerd door houten meubels. Mijn grootvader was schrijnwerker en ik kreeg vaak enkele van zijn nieuwste creaties te zien. Hij legde mij dan alles uit over de verschillende soorten hout en de technieken die gebruikt konden worden om die soorten te bewerken. Meubelen zijn duidelijk meer dan wat de meeste mensen ervan denken. De interesse werd in de loop der jaren groter en groeide uit tot een passie voor meubelen waar ik nu graag anderen mee verder help. Alles over meubelen en de kennis die ik heb vergaard, vind je hier op mijn blog over meubels. Veel leesplezier!

Zoeken
Categorieën
Archief
Recente artikelen